Pompierii au împărțit pliante constănțenilor, cu ocazia zilei de marți, 13…

972
Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța a organizat, ieri, între orele 10 - 12, o acțiune de prevenire în incinta City Park Mall.
Patru cadre ale ISU Constanța și un reprezentant al Serviciului Privat pentru Situații de Urgență al operatorului economic au distribuit aproximativ 1.000 de pliante tuturor cetățenilor care au trecut prin centrul comercial. Broșurile distribuite constănțenilor conțin informații și recomandări privind comportamentul în caz de cutremur, inundații, riscul radiologic, prevenirea incendiilor la gospodării și apelarea numărului unic de urgență 112. În paralel, s-au făcut recomandări pentru prevenirea situațiilor de urgență specifice sezonului de rece și sărbătorilor de iarnă.
La finalul activității, căpitanul Mihai Georgescu, șeful Compartimentului Evidență, Analiză și Prognoze Preventive, a spus: "Cei mai receptivi au fost cetățenii de vârsta a III-a. Aceștia nu doar că au ascultat recomandările făcute de noi, dar chiar ne-au adresat și întrebări suplimentare".
Activitatea care s-a desfășurat ieri s-a înscris în campania "Ziua Informării Preventive" ce se derulează în fiecare zi de marți, 13.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 14 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Femeie dispărută de acasă
Pagina a fost generata in 2.5842 secunde