Pompierii au ieșit în control: au împărțit sfaturi și amenzi

227
Pompierii au ieșit în control: au împărțit sfaturi și amenzi - isusanctiunisursaisu-1595009051.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" desfășoară, pe durata sezonului estival, ample verificări la unitățile de turism, restaurantele, cluburile și alte obiective de pe litoral. Scopul acțiunilor - verificarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor.

În perioada 13 - 16 iulie, pompierii au descins în 32 de obiective de turism și au constatat numeroase nereguli: 272 de deficiențe și zece unități care funcționau fără autorizație de securitate la incendiu. În consecință, pompierii au aplicat peste 200 de avertismente și 36 de amenzi contravenționale, în valoare totală de aproximativ 115.000 lei.

"Pe timpul controalelor privind securitatea la incendiu, efectivele inspectoratului au desfășurat și acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectării cu virusul Covid-19, în zonele aglomerate din județul Constanța, fiind verificate peste 500 de persoane.

De asemenea, în perioada respectivă, au fost distribuite peste 2.000 de materiale de informare preventivă", au precizat reprezentanții ISU "Dobrogea". 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8359 secunde