Poluare la marginea comunei Cuza Vodă, după spargerea unei conducte cu țiței

227
Poluare la marginea comunei Cuza Vodă, după spargerea unei conducte cu țiței - conductaspartasursaisudobrogea-1590167436.jpg

Articole de la același autor

Pompierii și jandarmii constănțeni au intervenit, vineri dimineață, la marginea comunei Cuza Vodă, pentru asigurarea măsurilor de PSI după ce reprezentanții primăriei din localitate au semnalat că s-a spart o țeavă de țiței. Defecțiunea a fost constatată de viceprimarul comunei, în cursul dimineții, în momentul în care se afla pe teren și verifica traseul unei conducte de apă. Ajungând la marginea comunei, a observat că o porțiune din pășune era inundată de țiței, ba mai mult produsul petrolier se scurgea în pârâul Agi Cabul. Drept pentru care, a semnalat imediat fenomenul la numărul unic de urgență 112, iar în zonă au sosit specialiștii de la ISU și jandarmii.

"Defecțiunea a fost semnalată și celor de la Petrotrans, căci țeava de țiței le aparține, iar aceștia au intervenit pentru limitarea poluării. De asemenea, urmează să curețe terenul, inclusiv să schimbe un strat de pământ", a precizat pentru "Cuget Liber" primarul Viorel Dulgheru. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6124 secunde