Polițistul prins cu țigări de contrabandă în mașină a fost arestat preventiv

143
Polițistul prins cu țigări de contrabandă în mașină a fost arestat preventiv - gratii22014111914-1553973978.jpg

Articole recomandate

Polițistul din Arad care a fost prins într-o autoutilitară încărcată cu țigări netimbrate a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, valoarea mărfii de contrabandă depășind un milion de lei.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Andreea Ailioaie, a declarat, pentru AGERPRES, că magistrații Judecătoriei Arad au admis cererea de arestare preventivă a agentului de la Serviciul Rutier Arad acuzat de contrabandă cu țigări. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată de către polițist.

Potrivit sursei citate, în autoutilitara în care s-a aflat agentul au fost găsite aproximativ 110.000 de pachete de țigări netimbrate. Valoarea pe piața neagră a mărfii ar depăși un milion de lei.

Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili dacă agentul de poliție făcea parte dintr-o rețea de contrabandă, deocamdată nefiind reținute alte persoane.

Agentul a fost reținut în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a fost prins în trafic într-un autoturism de tip dubiță în care se aflau baxurile cu țigări netimbrate. Mașina a fost oprită pentru control în urma unor informații primite chiar de colegii săi din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) privind un transport ilegal de țigări.

Reprezentanții IPJ Arad au precizat că polițistul arestat are gradul profesional de agent-șef adjunct, dar nu deține nicio funcție de conducere. El este angajat la Serviciul Rutier Arad din 2006 și va fi cercetat disciplinar de către superiori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.792 secunde