Polițistul care s-a aruncat în apă în timpul flagrantului a fost condamnat la închisoare

Miercuri, 10 Februarie 2016
1060
Subcomisarul Laurențiu Marin Dobre, care activa la Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța și-a primit sentința, ieri. Magistrații Curții de Apel Constanța au decis ca polițistul să petreacă doi ani și opt luni în spatele gratiilor. Decizia este definitivă. 


Laurențiu Marin Dobre este acuzat de comiterea infracțiunii de luare de mită, fiind prins în flagrant. Potrivit anchetatorilor, la sfârșitul lunii iunie 2015, în urma unor percheziții efectuate de ofițerii SIC, polițistul i-a cerut bani unui bărbat cercetat într-un dosar pentru a nu începe urmărirea penală împotriva lui. Subcomisarul i-a spus celui care l-a denunțat că vrea 3.000 euro. Mai mult, Dobre i-a promis constănțeanului că îi va da înapoi și toate bunurile pe care le-a ridicat în urma percheziției, respectiv monede antice și bunuri de patrimoniu. 


Procurorii DNA au organizat un flagrant și subcomisarul a fost prins în Portul Tomis, unde Dobre avea o barcă. Imediat după ce a luat banii inscripționați "MITĂ", procurorii au intrat pe fir. În momentul în care i-a văzut, Dobre s-a aruncat în apă. Și-a dat seama că nu are unde să fugă și s-a întors la mal.


Pagina a fost generata in 0.388 secunde