Polițistul care a cerut mită un smartphone, pus să muncească în folosul comunității

1252
4
Polițistul care a cerut mită un smartphone, pus să muncească în folosul comunității - politistmita-1445280869.jpg

Articole de la același autor

A "poftit" la un telefon de fițe, dar a ajuns să presteze muncă în folosul comunității. Este vorba despre polițistul Deria Abdu-raman, de 33 de ani, din Medgidia, agent II Poliție la Biroul Poliției TN Constanța Sud - Agigea. Individul a fost luat pe sus la jumă-tatea lunii august pentru comiterea infrac-țiunii de luare de mită. 


Magistrații Tribunalului Constanța au finalizat procesul și l-au condamnat la trei ani cu suspendare. "Pe durata termenului de supraveghere i se impune inculpatului Abduraman Deria să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probațiune sau organizate în colaborare cu instituții din comunitate. Pe parcursul termenului de supraveghere inculpatul Abduraman Deria va presta o muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța sau Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, pe o perioadă de 120 de zile, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă", se arată în sentința dată de magistrați. 


Polițistul a fost denunțat de un bărbat pe care l-a oprit în trafic și care nu avea toate actele în regulă. Abduraman a sesizat că autorizația de transport îi expirase șoferului și l-a anunțat că amenda este cuprinsă între 9.000 și 12.000 de lei. 


Inițial i-a cerut 1.000 de lei, iar apoi s-a răzgândit și a zis că vrea un smartphone. Pentru că șoferul nu era din Constanța, polițistul l-a sfătuit să îl trimită prin curier. În momentul în care a mers să ridice bunul, polițistul a fost luat pe sus. 


Comentează știrea

Mos Ion
20 octombrie 2015
Ce dobitoc !

Mai ia omul o spaguta acolo , dara sa ajungi pana acolo incat sa ceri bunuri prin colet este prea mult ....tupeul acestui politist este mult prea mare in comparatie cu pedeapsa primita !

Alina
20 octombrie 2015
locuri de munca

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Turc Tigan Infractor
20 octombrie 2015
Politist ?

asta este Deria Abdu-raman

Sirbu Nicoleta Mădălina
20 octombrie 2015
Loc de munca

Da.mi te rog mai multe detalii despre acest job! As vrea sa știu mai multe!!

Răspuns la: locuri de munca
Adăugat de : Alina, 20 octombrie 2015
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3179 secunde