Polițiștii și jandarmii din Constanța au împărțit amenzi la o cununie religioasă organizată pe stradă

219
Polițiștii și jandarmii din Constanța au împărțit amenzi la o cununie religioasă organizată pe stradă - mire-1595918074.jpg

Articole de la același autor

O cununie religioasă la care participau constănțeni fără să respecte măsurile de protecție a fost oprită, luni după-amiaza, de polițiștii și jandarmii din Constanța, care au intervenit și i-au amendat pe doi bărbați, organizatorii nunții unei fete de 19 ani.


Polițiștii și jandarmii din Constanța s-au autosesizat că pe o stradă din municipiul Constanța era în desfășurare o petrecere privată, respectiv o cununie religioasă, fără a se respecta măsurile de distanțare, prevăzute pe perioada stării de alertă.


Oamenii legii i-au găsit pe organizatorii petrecerii, doi bărbați care au făcut chef de cununia religioasă a unei tinere de 19 ani, nepoata celor doi.


"Polițiștii le-au pus în vedere organizatorilor evenimentului să părăsească zona, întrucât se încalcă măsurile se distanțare impuse pe perioada stării de alertă, fapt pentru care aceștia s-au conformat și au intrat în locuință, iar membrii formației muzicale au părăsit de asemenea zona", spun reprezentanții Poliției Constanța.


Organizatorii evenimentului au fost amendați cu 1.500 de lei pentru neluarea măsurilor prevăzute de Legea 55/2020 privind respectarea distanțării fizice între participanți, iar membrii formației care au cântat la cununia religioasă au fost sancționați, conform Legii 61/1991, cu amendă în valoare totală de 600 de lei, pentru tulburarea, fără drept, a liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă.


Fotografie ilustrativă


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6913 secunde