Polițiștii rutieri au pus "parul" pe pietoni

143
Polițiștii rutieri au pus

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri constănțeni au acționat pe principalele cauze generatoare de accidente rutiere, punând accentul, și de această dată, pe indisciplina pietonală, dar și pe conducătorii auto care nu acordă prioritate pietonilor. Astfel, oamenii legii au aplicat 156 de amenzi, în valoare de 29.750 de lei. Cei mai sancționați (133) au fost pietonii care au traversat neregulamentar, prin loc nepermis. De asemenea, doi de conducători auto au fost prinși fără centura de siguranță, iar alți opt șoferi au fost amendați pentru că au apăsat pe pedala de accelerație mai mult decât le permitea legea. 

În plus, polițiștii rutieri au reținut două permise de conducere, dintre care unul pentru depășirea limitei legale admisă de viteză cu peste 50 de kilometri pe oră și unul pentru un șofer care s-a urcat la volan deși era băut.

"Respectați viteza maximă legal admisă pe sectorul de drum pe care circulați, reduceți viteza în apropierea marcajelor pietonale, adaptați permanent viteza la condițiile meteo și de trafic și evitați orice preocupare care v-ar putea distrage atenția în timpul condusului", a precizat Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Rutier Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7309 secunde