Polițiștii, în misiune în tabăra Eforie Sud

213
Polițiștii, în misiune în tabăra Eforie Sud - politistiiinmisiune-1566587553.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu specialiști din cadrul C.P.E.C.A. Constanța, D.J.S.T. Constanța și A.N.I.T.P. Constanța, au derulat, săptămâna aceasta, mai multe activități de prevenire a violenței, consumului de tutun, alcool și droguri printre tinerii veniți la centrele de agrement din Eforie Sud.


"Scopul activităților este creșterea nivelul de informare, educare și conștientizare a tinerilor cu privire la prevenirea delicvenței juvenile, a victimizării minorilor și a disparițiilor acestora, traficului de persoane cât și prevenirea riscurilor asociate consumului de substanțe interzise", explică reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Oamenii legii le-au oferit adolescenților materiale cu sfaturi privitoare la evitarea exploatării și abuzului din mediul online. 


De asemenea, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu lucrători din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța au participat la o acțiune prevenire a a furturilor în stațiunea Mamaia. "Activitatea a constat atât în instruirea personalului hotelier, cât și a turiștilor, în vederea adoptării unor măsuri de siguranță în ceea ce privește combaterea infracțiunilor de furt din camerele de hotel", adaugă cei de la IPJ.


Activitățile fac parte din proiectul "Vacanță în siguranță - fără droguri!", programul local Litoral 2019 și Programul de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5793 secunde