Polițiștii de frontieră de la Giurgiu, "invadați" de încălțăminte contrafăcută!

143
Polițiștii de frontieră de la Giurgiu,

Articole recomandate

Aproximativ 6.000 de perechi de încălțăminte, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de 570.000 de euro, au fost confiscate de polițiștii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, de la un cetățean bulgar ce le transporta din Grecia pentru o societate comercială din România, transmite Agerpres. "La cercetări, cetățeanul bulgar a declarat că este angajatul firmei de transport și nu avea cunoștință despre faptul că bunurile sunt contrafăcute", se arată într-un comunicat de presă remis, marți, de ITPF Giurgiu.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de aproximativ 570.000 de euro, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Giurgiu. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare, la finalizare urmând să fie dispuse măsurile legale care se impun.

La finalul săptămânii trecute polițiștii de frontieră din cadrul IPTF Giurgiu au mai confiscat peste 9.800 de articole textile, încălțăminte și parfumuri, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 300.000 de euro, de la patru cetățeni turci au încercat să le introducă ilegal în țară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5352 secunde