Polițiștii constănțeni sunt la datorie, de strajă pe lângă școli

157
Polițiștii constănțeni sunt la datorie, de strajă pe lângă școli - politia-1358247529.jpg
Polițiștii de ordine publică, polițiștii de proximitate și cei de la rutieră, precum și polițiștii din cadrul Compartimentului de prevenire a criminalității sunt la datorie pentru a asigura ordinea și liniștea publică, precum și siguranța rutieră în zona unităților de învățământ cu ocazia reînceperii anului școlar.

Înainte de începerea anului de învățământ preuniversitar 2012/2013, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a luat măsuri specifice pentru prevenirea evenimentelor negative și asigurarea ordinii și liniștii publice, în zona instituțiilor de învățământ. În acest sens, au fost suplimentate dispozitivele de ordine și siguranță publică. Polițiștii acționează în zona adiacentă instituțiilor de învățământ pentru depistarea și luarea măsurilor legale față de persoanele care, prin comportamentul sau activitățile pe care le desfășoară, afectează climatul de siguranță publică. De asemenea, polițiștii rutieri asigură fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum și a ambuteiajelor. Polițiștii de ordine publică, proximitate, investigarea fraudelor și alte structuri ale I.P.J. Constanța au identificat și controlat toate unitățile economice din zona adiacentă unităților de învățământ cu privire la respectarea categoriilor de produse ce pot fi comercializate minorilor în tot municipiul Constanța.

De asemenea, polițiștii de ordine publică și agenții de pază verifică securitatea unităților de învățământ. Patrulele de poliție supraveghează zonele adiacente acestor unități la orele de plecare și sosire la și de la orele de curs a elevilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Polițiștii, alături de elevi
Pagina a fost generata in 0.3179 secunde