Polițiștii constănțeni au pus sechestru asigurător pe o casă din Bacău

346
Polițiștii constănțeni au pus sechestru asigurător pe o casă din Bacău - inselaciune-1624289162.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 41 de ani, din Bacău, a fost reținut de polițiștii constănțeni, fiind acuzat că anul trecut a păcălit mai mulți constănțeni, cărora le-a promis lemne, le-a luat banii, dar nu le-a mai livrat marfa. Cazul a ajuns în atenția polițiștilor de investigare a criminalității economice și a procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Aceștia au descins, miercuri, 16 iunie, în patru percheziții domiciliare în Bacău. Printre cei vizați s-a numărat și bărbatul de 41 de ani. Potrivit anchetatorilor, acesta este acuzat că în perioada mai – noiembrie 2020, le-ar fi promis unor clienți constănțeni cherestea și dulapi din lemn. Cei trei clienți l-au contactat în urma unor anunțuri de vânzare, găsite pe o platformă online de publicitate. Dar, după încasarea contravalorii produselor respective, bărbatul nu a mai livrat bunurile. Prejudiciul se ridică la peste 95.000 de lei.

În urma perchezițiilor, oamenii legii au pus sechestru asigurător pe un imobil din Bacău și au indisponibilizat 18.80 mc de material lemnos.

Joi, suspectul a fost reținut și dus în fața instanței de judecată din Constanța, care a dispus anchetarea lui sub măsura controlului judiciar.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4794 secunde