Polițiștii bătuți măr de agresorii urmăriți, lăsați fără arme și amenințați cu pistolul

Miercuri, 20 Noiembrie 2019, 12:29
1601
Cei doi polițiști bătuți cu sălbăticie de rudele unor bărbați pe care i-au urmărit în trafic au ajuns la spital, fiind diagnosticați cu mai multe traumatisme la cap.


Totul s-a întâmplat în satul Călina, comuna Prundeni din Vâlcea, în timpul unei urmăriri în trafic.


Potrivit sindicaliștilor Europol, situația celor doi polițiști a fost mult mai gravă și că agresorii, respectiv cei doi tineri urmăriți în trafic și rudele lor, chiar i-au pus în genunchi pe cei doi polițiști și i-ar fi amenințat cu propriile pistoale.

"Noi informații revoltătoare apar in cazul colegilor agresați. Se pare ca dupa ce i-au deposedat de arme și i-au sechestrat într-o curte a imobilului, rromii le-au pus pistoalele la tâmplă iar unul dintre ei ar fi apăsat si tragaciul doar ca încărcătorul era gol, polițistul folosind toate cartusele pe parcursul urmăririi!", se arată într-o postare pe Facebook a paginii Sindicatul Europol.

Oficial, polițiștii IPJ Vâlcea au anunțat că pistoalele celor doi agenți au căzut în timpul scandalului, însă nu au fost luate de agresori, ci au fost recuperate de polițiștii chemați în ajutor.


Pagina a fost generata in 0.4331 secunde