Polițiștii au prins un șofer cu permisul SUSPENDAT de 47 de ori

283
Polițiștii au prins un șofer cu permisul SUSPENDAT de 47 de ori - fondsoferirecalcitranti144457319-1517219480.jpg

Articole recomandate

Un bărbat originar din județul Gorj a fost prins, în week-end, de polițiștii sibieni conducând pe drumurile publice deși avea permisul suspendat de 47 de ori.


Evenimentul a avut loc în data de 27 ianuarie, în jurul orei 10:45, pe DN 14. Polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Ruși de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din jud. Gorj.

"În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat după ce, în ultimii 10 ani, a fost depistat conducând cu permis necorespunzător categoriei sau cu dreptul de a conduce suspendat de nici mai mult, nici mai puțin de 47 de ori", explică reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, scrie Turnul Sfatului.

Polițiștii sibieni i-au întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

Cum a fost posibil?

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al județului Sibiu au explicat pentru Turnul Sfatului că bărbatul în cauza s-a putut urca de fiecare data la volan pentru că pedepsele pentru asemenea fapte sunt prea blânde. Și de fiecare dată când a fost prins bărbatul a urmat calea legală și a redobândit calitatea de "șofer".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3841 secunde