Polițiștii au descins la firmele cu skyjet-uri și "banană" de pe litoral

220
Polițiștii au descins la firmele cu skyjet-uri și

Articole de la același autor

Firmele care desfășoară activități de agrement pe litoral, cu ambarcațiuni și moto-vehicule, au fost vizitate, săptămâna trecută, de oamenii legii. Astfel, polițiștii de la Direcția Transporturi împreună cu polițiștii de frontieră și specialiștii Autorității Navale Române au verificat firmele din stațiunea Mamaia și Năvodari atât cu privire la modul în care sunt folosite vehiculele nautice, cât și cu privire la existența autorizațiilor.

"Tuturor administratorilor și angajaților identificați la punctele de lucru ale societăților comerciale li s-a comunicat că este interzisă închirierea moto-vehiculelor nautice persoanelor ce nu dețin certificat internațional de ambarcațiune de agrement clasa C. Toate societățile comerciale verificate dețineau avizele necesare desfășurării activităților de agrement eliberate de Poliția de Frontieră și oficiile de Căpitănie, iar moto-vehiculele nautice și celelalte obiecte pneumatice destinate agrementului, precum banana, canapea gonflabilă tractabilă, bărci pneumatice, trecute în avize au fost identificate faptic. Nu au existat cazuri în care societățile comerciale să folosească alte moto-vehicule nautice decât cele precizate în avize", au precizat polițiștii.

Totodată, au fost efectuate verificări și cu privire la modul de balizare a culoarelor de intrare/ieșire din mare. "În cazul a două societăți comerciale, din cauza valurilor puternice, balizajul fusese rupt, punându-li-se în vedere să remedieze problema în cel mai scurt timp", au mai exemplificat oamenii legii.

De asemenea, a fost verificată și existența caselor de marcat. În cadrul acțiunii, polițiștii de la Transporturi au verificat, de asemenea, siguranța turiștilor și în stațiile și triajele CFR, dar și în preajma aeroporturilor, fiind depistate numeroase nereguli și fiind aplicate amenzi în valoare totală de aproape 150.000 de lei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5495 secunde