Polițiștii amenință cu PROTESTE. Iată care sunt motivele lor

13565
1
Polițiștii amenință cu PROTESTE. Iată care sunt motivele lor - politia1353930878135591737413654-1369988618.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din întreaga țară amenință că, la începutul lunii iulie, vor ieși în stradă și vor picheta sediul Ministerului Afacerilor Interne. Sunt deciși să-și ceară drepturile, în acest mod, dacă până la data respectivă nu vor fi realizate modificările legislative pe care le solicită. 




"În fapt, este vorba de proiectul de ordonanță de urgență prin care să fie modificată Legea 360/2002 privind Statutul polițistului, în sensul stabilirii unui cuantum fix pentru compensația de chirie, atât pentru ofițerii de poliție cât și pentru agenții de poliție, respectiv modificarea cadrului legal referitor la cercetările disciplinare, pentru a nu mai fi sancționați polițiști pentru fapte săvârșite de aceștia în afara orelor de program sau care nu au legătură cu atribuțiile de serviciu. Rezolvarea acestor probleme, pentru care organizația noastră militează încă din 2010, ar fi un prim pas în vederea înlăturării nenumăratelor situații discriminatorii și abuzurilor care se comit, zi de zi, în interiorul Ministerului Afacerilor Interne. Nu putem să nu constatăm însă, că din octombrie 2010, de când organizația noastră a prezentat public problemele pentru care militează, la nivelul structurilor ministerului se află aceiași "specialiști", fapt ce ne determină să prezumăm că aceștia cunosc foarte bine deficiențele sistemului însă, nu au făcut nimic pentru îndepărtarea lor. Acesta este motivul pentru care așteptăm din partea dumneavoastră voință și determinare pentru ca reformarea și democratizarea instituției să aibă loc cu adevărat", a afirmat Iulian Suguriu, președintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție.




Comentează știrea

Daniel Pavel
6 iunie 2016
salarizare

Si cu modificarea privind acordarea a 10 % la salariu din aug 2016, iar 10% din aug.2017, cum ramane d-le Surugiu? De ce nu facem GREEEVAAAA GENERALA!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4088 secunde