Polițiștii aflați în misiuni, cu gândul alături de cei dragi

178
Polițiștii aflați în misiuni, cu gândul alături de cei dragi - fondpolitistiidefrontieraperchez-1429015677.jpg

Articole de la același autor

Poliția Română este al treilea mare utilizator din UE al bazelor de date INTERPOL și al 4-lea mare contribuitor al bazelor de date din cele 190 de țări membre INTERPOL, ceea ce demonstrează activitatea susținută și volumul important de muncă a polițiștilor pentru prevenirea și combaterea criminalității. Respectul față de meseria de polițist și față de semeni a făcut ca polițiștii români, indiferent unde s-au aflat în misiune, să fie apreciați pentru modul în care și-au făcut datoria. Cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști, polițiștii aflați în misiuni internaționale sau în teatrele de operații au transmis mesaje celor dragi de acasă. 


,,Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști,  Contingentul de ofițeri UNPOL - România în Haiti transmite tuturor polițiștilor din țară, cele mai sincere și frumoase gânduri, pentru a primi în suflet Lumina Sfântă a învierii, cu bucurii și împliniri alături de familie și de cei dragi!  Hristos a înviat!" - comandantul contingentului român de poliție din cadrul misiunii UNPOL  -  Haiti. 
"În numele contingentului, cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, transmit familiilor noastre, prietenilor, colegilor din țară precum și celor aflați la datorie peste hotare, multă sănătate și fericire. Hristos a înviat!" - comandantul contingentului român de poliție din cadrul misiunii UNFICYP-Cipru. 


"Contingentul Poliției Române din cadrul Misiunii de Consiliere a Uniunii Europene în Ucraina (EUAM Ukraine) transmite familiilor și colegilor din țară, cele mai calde urări cu ocazia sărbătorilor pascale! Fie ca Învierea Domnului să ne facă mai buni, mai ințelepți și mai puternici!" - polițiștii români din cadrul Misiunii de Consiliere a Uniunii Europene în Ucraina.


,, Fie ca Învierea Domnului să vă umple sufletul de lumină și căldură, mintea de gânduri frumoase, inima de iubire și viața de împliniri și să vă găsească mai buni, mai puternici, mai ambitioși, mai indulgenți și răbdători unii cu alții, dar mai exigenți cu sine, mai veseli și mai luminoși. Hristos a înviat!" - comandantul contingentului român de poliție din cadrul misiunii EUPOL Afganistan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1509 secunde