Polițiști din Constanța, găsiți incompatibili de ANI

768
Polițiști din Constanța, găsiți incompatibili de ANI - 13febrpolitistiani-1581591195.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul a doi polițiști din județul Constanța. Cei sunt au lucrat ca instructori auto în perioada în care erau și funcționari publici cu statut special.

Potrivit ANI, este vorba despre Dumitru Mișcu, agent de poliție cu atribuții de polițist rutier în cadrul Poliției orașului Cernavodă, și despre Silviu Laurențiu Vlad, agent de poliție în cadrul Postului de Poliție Limanu.

Potrivit ANI, în cadrul lui Dumitru Mișcu, "începând cu data de 11 aprilie 2018 deține și exercită simultan calitatea de funcționar public cu statut special (agent de poliție cu atribuții de polițist rutier) în cadrul Poliției Orașului Cernavodă, precum și calitatea de instructor auto în cadrul unei societăți comerciale, încălcând astfel dispozițiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003". În ceea ce îl privește pe Silviu Laurențiu Vlad, "în perioada 09 ianuarie – 01 decembrie 2017, având calitatea de funcționar public cu statut special, a desfășurat și activități remunerate în calitate de instructor auto în cadrul unei societăți comerciale, care se află în legătură cu atribuțiile exercitate în funcția publică, potrivit fișei postului". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 19 Martie 2015
Stire din Eveniment : ANI, conducere interimară
Pagina a fost generata in 0.9836 secunde