Polițist mușcat de mână de un scandalagiu beat

169
Polițist mușcat de mână  de un scandalagiu beat - politistmuscatdeunscandalagiu-1403803030.jpg

Articole de la același autor

Un individ din comuna Siliștea a recurs la o metodă mai puțin obișnuită de a-și manifesta supărarea pe un polițist: l-a mușcat de mână.

Incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, puțin după miezul nopții, când polițiștii din Medgidia au fost sesizați că, pe strada Independenței din oraș, un individ a sărit să bată un taximetrist și să-i distrugă mașina. Ajunși la fața lo-cului, oamenii legii l-au găsit pe Mihai Bucur, de 36 de ani, aflat într-o avansată stare de ebrietate și foarte agresiv. Era supărat pe taximetrist, cu care nu se înțelesese asupra sumei pentru o cursă. Nici intervenția polițiștilor nu i-a fost pe plac, motiv pentru care, în mașina de poliție, în drum spre sediul Poliției municipiului Medgidia, l-a mușcat pe unul dintre polițiști de mână.

Bărbatul a rămas în sediul Poliției până dimineață, când s-a trezit din beție. A susținut că nu ține minte ce s-a în-tâmplat peste noapte. Chiar și așa, nu a scăpat de dosarul penal. El a fost acuzat de ultraj, lovire sau alte violențe și distrugere și este anchetat în libertate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1672 secunde