Polițist de frontieră, găsit împușcat! A lăsat un bilet de adio pentru soție

1716
Polițist de frontieră, găsit împușcat! A lăsat un bilet de adio pentru soție - politistdefrontiera-1538728525.jpg
Dispeceratul Sectorului Poliție de Frontieră Isaccea a fost informat în această dimineață, în jurul orei 3, despre faptul că un polițist de frontieră aflat la bordul ambarcației de serviciu, pe fluviul Dunărea, a coborât la uscat, pe direcția localității Rachelu și nu a mai putut fi contactat.

La nivelul sectorului a fost declanșată o acțiune de căutare a acestuia, polițistul de frontieră fiind găsit pe dig fără semne vitale, prezentând o plagă împușcată în zona capului.

Imediat, a fost informat Serviciul de Urgență 112, echipa de criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județelui Tulcea, precum și procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea care a preluat cazul în vederea continuării cercetărilor.

Din primele verificări, în buzunarul acestuia a fost găsit un bilet către soție prin care își justifica gestul.

Agentul șef adjunct de poliție, în vârstă de 44 ani, a fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne în anul 1996, nefiind înregistrat în evidențele P.F.R. cu un comportament dezadaptativ sau cu vreo restricție privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7824 secunde