Polițist de frontieră, găsit împușcat! A lăsat un bilet de adio pentru soție

Vineri, 05 Octombrie 2018
Dispeceratul Sectorului Poliție de Frontieră Isaccea a fost informat în această dimineață, în jurul orei 3, despre faptul că un polițist de frontieră aflat la bordul ambarcației de serviciu, pe fluviul Dunărea, a coborât la uscat, pe direcția localității Rachelu și nu a mai putut fi contactat.

La nivelul sectorului a fost declanșată o acțiune de căutare a acestuia, polițistul de frontieră fiind găsit pe dig fără semne vitale, prezentând o plagă împușcată în zona capului.

Imediat, a fost informat Serviciul de Urgență 112, echipa de criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județelui Tulcea, precum și procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea care a preluat cazul în vederea continuării cercetărilor.

Din primele verificări, în buzunarul acestuia a fost găsit un bilet către soție prin care își justifica gestul.

Agentul șef adjunct de poliție, în vârstă de 44 ani, a fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne în anul 1996, nefiind înregistrat în evidențele P.F.R. cu un comportament dezadaptativ sau cu vreo restricție privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare.