POLIȚIA RUTIERĂ a ieșit la vânătoare de șoferi indisciplinați! / Galerie foto

98
2
Respectați regulile de circulație, pentru a nu risca să fiți amendați de polițiștii rutieriști! Astăzi, agenții de circulație se află în trafic și acționează pe străzile Soveja, Baba Novac și bulevardele Tomis, Alexandru Lăpușneanu, 1 Mai. De asemenea, veți întâlni polițiști și pe drumurile naționale din județ, respectiv pe DN 2A, în localitatea Ovidiu, pe DN 39, în localitatea Tuzla și pe DN3, în localitatea Valu lui Traian. 

Comentează știrea

fg
23 mai 2013
fdg

la intersectia 1 mai cu traian.... multi fenteaza semaforul facand dreata..unde exisa semnul de cedeaza ..si taie linia continua .adica trec pe culoarea rosie a semaforului. Culmea ca politia e acolo la restaurant Rapid de foarte multe ori. Constanta s-a imputit de soferi indisciplinati.

st3fun
23 mai 2013
linii continue

corect. Multi taie linia continua. Dar, ia urca-te in masina si mergi de la casa de cultura si incearca sa ajungi in parcare la trezorerie, si zi-mi unde ti se permite sa faci stanga. Iti spun eu, mergi pe 1 mai pana la Gara, faci stanga la semafor, treci prin spatele trezoreriei, ai sa constati ca si acolo e linie continua, mergi pana la intersectia cu Traian, acolo faci iar stanga si abia dupa ce ajungi aproape de 1 Mai, poti sa intrii in parcare

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Filtre ale Poliției Rutiere
Pagina a fost generata in 0.2512 secunde