Poliţia Locală, în control pe şantiere şi la staţiile de betoane

Sâmbătă, 05 Decembrie 2020
429
Autorităţile locale din Constanţa au demarat o campanie de informare a operatorilor economici care deţin staţii de betoane, balastiere, cu privire la obligaţiile ce le revin conform legislaţiei în vigoare despre activităţile de gospodărire, protecţia mediului, întreţinere şi înfrumuseţare a municipiului Constanţa.

Astfel, poliţiştii locali le amintesc agenţilor economici că trebuie să asigure toate condiţiile necesare pentru prevenirea murdăririi, cu orice tip de autovehicule sau prin orice mijloace, a drumului public cu orice fel de material ori substanţe, precum şi să amenajeze o rampă pentru curăţarea vehiculelor care ies din incinta organizării de şantier sau a staţiei de betoane.

„Înştiinţările vizează respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii împrăştierii materialelor din autobetoniere în vederea evitării murdăririi covorului asfaltic. Poliţiştii locali acţionează zilnic pe zonele de competenţă în vederea monitorizării utilajelor specializate în transportul materialelor de construcţii, respectiv beton, ciment, spre construcţiile aflate în execuţie”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Aceştia fac apel la spiritul civic al cetăţenilor, pe care îi roagă să apeleze Dispeceratul Direcţiei Generale Poliţia Locală, la numărul de telefon 0241/484.205 sau la numărul pentru WhatsApp - 0799/606.142, de fiecare dată când sesizează conducători care încalcă prevederile legale.Pagina a fost generata in 0.5396 secunde