Poliția Constanța, în acțiune. Șoferii penali, trași pe dreapta

370
Poliția Constanța, în acțiune. Șoferii penali, trași pe dreapta - politiaconstantainactiune-1477220996.jpg

Articole de la același autor

Pentru un conducător auto care se știe cu musca pe căciulă, cel mai rău lucru este să dea nas în nas cu agenții de la Rutieră. Pot confirma șoferii certați cu legea, care, în week-end, și-au încercat norocul pe străzile județului Constanța, dar în zadar.

În urma activităților desfășurate de polițiști, un tânăr șofer constănțean, în vârstă de 25 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, s-a ales cu dosar penal.

Și nu este singurul! Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un alt tânăr șofer, de 24 de ani, tot din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Dumbrăveni. După ce că nu deținea permis de conducere, s-a mai urcat și băut la volan.

Tot în ilegalitate a fost depistat și un bucureștean, de 43 de ani, care a condus un autoturism cu numere false de înmatriculare, pe strada Traian din Constanța, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Pentru faptele lor, toți cei trei șoferi s-au ales cu dosare penale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2845 secunde