Poliția Constanța face recrutări pentru școlile de polițiști

325
Poliția Constanța face recrutări pentru școlile  de polițiști - politiaconstantarecrutari-1429712300.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Inspectoratului Jude-țean de Poliție Constanța recrutează candidați pentru admiterea în instituțiile de învățământ care realizează formarea inițială a personalului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Instituțiile de învățământ pentru care sunt recrutați candidați sunt: Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu", Academia Tehnică Militară, Institutul Medico-Militar, Academia Națională de Informații "Mihai Viteazu", Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina, Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" Cluj Napoca, Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești și Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre "Basarab I".

Activitatea de recrutare a candidaților se desfășoară până pe 29 aprilie, pentru instituțiile de învățământ superior și școlile postliceale ale Ministerului Apărării Naționale, iar pentru școlile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne, până pe 7 august.

Mai multe informații pot fi obținute la telefon 0241/611.364 sau la sediul IPJ Constanța de pe B-dul Mamaia, nr. 106 (în apropierea Spitalului Militar Constanța). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 16 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Infractori duși la închisoare
Pagina a fost generata in 0.5309 secunde