Poliția Constanța face "curățenie" pe străzi înainte de Paști

234
Poliția Constanța face

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni sunt deciși ca înainte de sărbătorile pascale să combată faptele antisociale și evaziunea fiscală. Drept pentru care, "în perioada 1 - 19 aprilie, în toată țara se desfășoară acțiuni preventiv - reactive, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică" a precizat Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt al Poliției Constanța. 


Miercuri, 2 aprilie, peste 200 de polițiști constănțeni de la Investigarea Fraudelor, Ordine Publică, Poliție Rutieră și Poliție Transporturi au ieșit pe străzi. Au verificat 42 de agenți economici, peste 280 de mijloace de transport și au legitimat persoanele suspecte. În urma acțiunii au fost descoperite nouă infracțiuni (majoritatea de evaziune fiscală), pentru care sunt cercetate 18 persoane. De asemenea, polițiștii au aplicat 358 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 101.895 de lei.
 
Totodată, ca măsură complementară în cadrul dosarelor penale întocmite și a sancțiunilor contravenționale aplicate, au fost indisponibilizate bunuri de 1.670 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Martie 2014
Stire din Eveniment : Se caută șef de post la Gârliciu
Pagina a fost generata in 2.0501 secunde