Poliția Constanța, AMENZI pentru patronii care nu asigură paza unităților de cazare

205
Poliția Constanța, AMENZI pentru patronii care nu asigură paza unităților de cazare - amenzipentrupatronii1534519380-1534833573.jpg

Articole de la același autor

În perioada 17-20 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor care aduc atingere avutului public și privat.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au desfășurat o activitate pe linia pazei bunurilor și valorilor, privind modul de asigurare cu pază a unităților de cazare și a celor de alimentație publică, precum și a altor obiective, de pe raza stațiunilor Eforie, Neptun și Vama Veche.

Astfel, polițiștii constănțeni, cu atribuții în domeniul sistemelor de securitate, au verificat 26 de societăți comerciale, dintre care 22 de hoteluri și 4 unități de alimentație publică, pe raza stațiunilor Eforie, Neptun și Vama Veche, fiind aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 22.000 de lei.

În urma acțiunii, o societate comercială care administrează un hotel, din stațiunea Neptun, a fost sancționată contravențional cu amendă, în valoare de 10.000 de lei, conf. H.G. 301/2012, pentru neîntocmirea raportului de evaluare la securitate fizică pentru unitate.

Polițiștii vor continua verificările privind respectarea prevederilor Legii 333/2003 mod. privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protecția persoanelor și a H.G. 301/2012, urmând a se lua măsurile legale care se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0103 secunde