Plecată de acasă, a pretins că este răpită. Vezi ce încerca să ascundă!

Duminică, 26 Ianuarie 2020, 13:21
164
O fată din Pitești a fugit la iubitul ei din Dolj și, căutată de mamă, i-a spus acesteia că 3 bărbați mascați au răpit-o și au dus-o în casa altuia, transmite Digi 24. Fata încerca să ascundă relația pe care o avea cu un bărbat cunoscut pe Facebook.

Potrivit Poliției Argeș, în noaptea de vineri spre sâmbătă o femeie din Pitești a sunat la 112 și a sesizat că fiica ei de 19 ani a plecat după-amiaza de acasă și nu s-a mai întors. Tânăra avea telefonul cu ea, dar nu a răspuns. După ce a primit un mesaj de la unul dintre polițiști, fata și-a sunat mama și i-a spus că a fost răpită din Pitești de trei bărbați mascați, care au dus-o în Craiova. Fata a pretins că un alt bărbat i-a convins pe ,,răpitori" să o lase la locuința altuia, unde era când a sunat.

Polițiștii din Dolj au găsit-o pe tânără în locuință, au dus-o la Poliție, unde a recunoscut că nu e adevărat ce îi spusese mamei, dar nu voia să afle de relația pe care o are cu un bărbat doljean, pe care îl cunoscuse pe o rețea de socializare. Din verificări s-a stabilit că fata nu a fost victima vreunei infracțiuni, aceasta fiind predată familiei.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2011 secunde