"Plan COMUNIST nebunesc" în Marea Britanie. Românii râd cu lacrimi!

Vineri, 15 Noiembrie 2019, 17:57
888
Liderul laburiștilor britanici, Jeremy Corbyn, a promis, astăzi, că, dacă va ajunge la guvernare în urma alegerilor anticipate din 12 decembrie, va naționaliza compania de telecomunicații BT pentru a oferi astfel internet gratuit întregii Marii Britanii, idee descrisă de premierul conservator Boris Johnson drept un "plan comunist nebunesc", relatează agenția Reuters, consultată de Agerpres.

În plus față de naționalizarea grupului BT, Corbyn a vorbit despre o reorganizare a întregii infrastructuri de telecomunicații a țării și de o creștere a taxelor percepute companiilor din sectorul înaltelor tehnologii.

"Un guvern laburist va face internetul gratuit pentru toată lumea. Aceasta este infrastructura esențială pentru secolul XXI. Cred că este prea importantă pentru a fi lăsată corporațiilor. Vom taxa corect corporațiile - Facebook și Google - pentru a acoperi cheltuielile curente", a spus într-un discurs Corbyn, al cărui partid este în ultimul sondaj mult în urma celui conservator, cu 30% din intențiile de vot, față de 43% pentru conservatori.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2727 secunde