PISTOL și MUNIȚIE, ascunse într-un CONTAINER în Portul Constanța

Luni, 18 Ianuarie 2021
272
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii amali au descoperit un pistol, 3 încărcătoare și 100 de cartușe de 9 mm, într-un container cu bunuri personale sosit din SUA pentru un cetățean român.
Vineri, 15 ianuarie, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au participat la controlul amănunțit efectuat de către lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal Constanța Sud la un container sosit din SUA, container ce conținea bunurile personale ale unui cetăţean român, în vârstă de 70 ani.
În urma controlului, au fost descoperite o armă de foc tip pistol, 3 încărcătoare de 9 mm, 100 cartuşe 9 mm şi alte dispozitive din plastic aferente pistolului, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe periculoase din cadrul I.P.J. Constanţa.
Poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi folosirea de acte nereale. Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.25 secunde