Pietoni spulberați de motocicliști

222
Pietoni spulberați  de motocicliști - ambulanta1346683017-1442528649.jpg
Un bărbat de 69 de ani a ajuns, miercuri seară, la Spitalul Județean după ce a fost lovit de o motocicletă. Accidentul s-a petrecut pe strada Dispensarului, din Constanța, în jurul orei 19.30.

Potrivit anchetatorilor, un tânăr de 27 de ani se deplasa cu o mo-tocicletă pe strada Dispensarului, iar în momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Umbrei, a lovit un bărbat care traversa. În urma impactului, victima a suferit leziuni ușoare. Oamenii legii spun că bărbatul a încercat să traverseze strada prin loc nepermis și fără să se asigure. Agenții Serviciului Poliției Rutiere și cadrele medicale s-au deplasat imediat la fața locului. Oamenii legii l-au testat cu aparatul Drager pe motociclist, iar rezultatul a ieșit negativ.

Polițiștii au procedat la fel și cu pietonul, care avea însă o alcoolemie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale. Polițiștii de la Rutieră au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

v v v

Polițiștii de la Rutieră fac cercetări și într-un alt dosar de vătămare corporală, după ce un alt motociclist a lovit un pieton.

Accidentul s-a petrecut, ieri, în jurul orei 12.00, pe strada Democrației. Un tânăr de 28 de ani se deplasa cu o motocicletă dinspre strada Piersicilor către strada Vârful cu Dor, iar la un moment dat, a lovit o femeie care a sărit în fața vehiculului. Oamenii legii spun că victima a traversat prin loc nepermis și fără să se asigure. Victima, de 76 de ani, a fost transportată la Spitalul Județean pentru a primi îngrijiri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Grav  accident rutier  pe bulevardul Mamaia
Miercuri, 16 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Accident rutier în Constanța. O victimă!
Pagina a fost generata in 1.4079 secunde