Pieton lovit mortal! "Este nevoie de limitatoare de viteză și mai multe treceri de pietoni"

368
Pieton lovit mortal!

Articole de la același autor

Sfârșit tragic pentru o octogenară din comuna Valu lui Traian. Femeia a murit după ce a traversat DN 3 prin loc nepermis și fără să se asigure, din stânga șoferului. 


Potrivit oamenilor legii, un bărbat de 44 de ani se afla la volanul autoturismului și a observat-o prea târziu pe victima care se angajase în traversarea drumului, în zona restaurantului "La Nașu", situat la ieșire din Valu lui Traian spre Constanța. Cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic, fiind declarat decesul victimei. Femeia a fost identificată ca fiind Victoria B., fostă asistentă în comună. 


Accidentul mortal a stârnit indignare în rândul localnicilor, tot mai multe voci susținând că astfel de incidente ar putea fi evitate dacă ar exista mai multe treceri de pietoni de-a lungul drumului național și, mai ales, dacă s-ar lua mai multe măsuri pentru respectarea limitei de viteză. 


"Sunt șapte treceri de pietoni de-a lungul DN-ului, iar în zona respectivă nu este niciuna. Se întâmplă frecvent ca localnicii să traverseze prin locuri nepermise, pentru că alternativa este să meargă sute de metri până la cea mai apropiată trecere de pietoni. Apoi, ar fi indicat să fie montate limitatoare de viteză. Pentru că, adevărul este că, și atunci când traversăm pe trecerea de pietoni, o facem cu frică, pentru că mașinile vin cu viteză", a semnalat un localnic din Valu lui Traian. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4032 secunde