Pieton lovit cu toporul de un șofer, chiar pe trecerea de pietoni

549
2
Pieton lovit  cu toporul  de un șofer,  chiar pe trecerea de pietoni - pieton-1486402475.jpg

Articole de la același autor

Incident incredibil în apropiere de zona ICIL, din municipiul Constanța. Un pieton a fost lovit cu toporul de către un șofer, nervos peste măsură că i s-a atras atenția că nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni.

Costel și Nicolae Volintiru, șoferul și pasagerul unei autoutilitare, au tăbărât pe un pieton, după ce au fost la un pas să-l calce chiar pe trecere. Unul dintre bărbați a lovit pietonul cu partea netăioasă a unui topor, în timp ce celălalt l-a lovit cu piciorul în cap.

Evenimentul a avut loc pe 1 februarie, atunci când polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la incidentul petrecut la intersecția bulevardului 1 Decembrie 1918 cu strada București. Victima a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar ulterior a depus o plângere la sediul Poliției. La scurt timp, cei doi indivizi au fost identificați și reținuți de polițiști.

Magistrații au hotărât ca Nicolae și Costel Volintiru să fie arestați preventiv pentru 20 de zile. 

Comentează știrea

MARTOR
15 februarie 2017
INCIDENTUL ESTE RELATAT GRESIT

Eu am fost martor al acelui incident si tin sa va spun ca masina respectiva a oprit un pic fortat ca noi pietonii sa trecem, neplacut , dar se intampla. In schimb , un domn,ce se afla in rand cu noi pietonii, a inceput sa-l injure pe sofer, a dat cu pumnul in masina si cand soferul a deschis geamul,l-a apucat de haine. In momentul urmator persoana care era in dreapta, a iesit cu o toporisca in mana, l-a lovit pe acel domn nervos cu partea lemnoasa undeva sub genunchi iar soferul a coborat si el dandu-i o palma. Sincer am crezut ca e o cearta intre barbati,m-ai prost crescuti. Am obsevat ca dna de langa el a filmat toata scena, in loc sa incerce sa aplaneze conflictul in vreun fel. Iar dupa ce soferul s-a suit in masina cu persoana din dreapta a sunat la politie.Totul s-a petrecut rapid, domnul care ulterior era nervos acum era doar umilit, fara semne vizibile in asteptarea salvarii si a politiei. Sunt indignat deoarece la redactii diferite este acelasi articol si contine acelasi lant de evenimente, mai mult, unde am indraznit sa comentez referitor la ce am vazut, mai exact la http://www.replicaonline.ro/scene-incredibile-in-constanta-un-pieton-lovit-cu-toporul-pe-trecere-307232/ si http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/eveniment/pieton-lovit-cu-toporul-in-cap-pe-o-trecere-de-pietoni-in-constanta-judecatorii-au-dictat-60-de-zile-de-arest-623070.html , comentariul meu dupa ce imediat a fost asaltat cu injuraturi de catre un alt "martor",am sesizat ca nu mai exista . Oare CUGET LIBER imi va da dreptul sa ma exprim cu privire la acest articol sau nu?! Va multumesc si sper sa nu fi suparat pe nimeni pt ce am vazut...:)

Martor
24 februarie 2017
Dreptate

Ai mare dreptate asa sa întâmplat și eu am văzut a fost o regie demna sa se facă un film de comedie

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6386 secunde