Petrecere la o terasă din Tuzla. Zeci de participanți și organizatorii, amendați de jandarmi

1003
Petrecere la o terasă din Tuzla. Zeci de participanți și organizatorii, amendați de jandarmi - petrecere-1593329706.jpg

Articole de la același autor



Peste 20.000 lei este valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța în cursul nopții trecute, pentru organizatorul și participanții la un spectacol ce a avut loc pe plaja din Tuzla.


În cursul nopții trecute, jandarmii constănțeni au desfășurat în zona plajei din comuna Tuzla, o acțiune de verificare a respectării măsurilor dispuse de autorități pe timpul stării de alertă,  pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.


Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că mai multe persoane participă la un spectacol de muzică mixată de un D.J., nerespectând prevederile legale impuse de evoluția situației epidemiologice.


Jandarmii l-au sancționat contravențional pe organizatorul acestui eveniment cu amendă în cuantum de 4000 lei, iar pe cei 32 de participanți aflați la fața locului i-au sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 18500 lei.


"Cetățenii pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârșirea unor astfel de fapte", precizează reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.


Controlul efectuat a venit după ce și vineri noapte, jandarmii au răspuns unei sesizări cu privire la evenimentul artistic și au depistat mai multe persoane care nu respectau măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.


Atunci, oamenii legii au sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei organizatorul evenimentului, dar și 19 tineri participanți la eveniment, cu câte 500 de lei.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7727 secunde