Petrecere fără măști și fără distanțare socială, în Vama Veche. Ce spune Poliția

316
Petrecere fără măști și fără distanțare socială, în Vama Veche. Ce spune Poliția - vamavechedistantaresursamanager-1594048306.jpg

Articole de la același autor

Odată ajunși în stațiunile de pe litoralul românesc, atât turiștii cât și constănțenii par să uite complet de restricțiile impuse de starea de alertă, în contextul pandemiei de coronavirus. Drept dovadă, la sfârșitul de săptămână care a trecut polițiștii au aplicat amenzi de peste 300.000 de lei, atât operatorilor economici cât și persoanelor fizice depistate încălcând legislația.

Renumită pentru spiritul rebel, stațiunea Vama Veche nu se dezminte nici în contextul pandemiei de coronavirus. Străzile și localurile din stațiune sunt arhipline, în fiecare sfârșit de săptămână, tinerii dansează și petrec, fără să țină cont de distanțarea socială sau de impunerea de a purta măști de protecție. Un filmuleț realizat în urmă cu două zile, pe o strada principală din Vama Veche surprinde exact un astfel de moment, în care sute de tineri dansează pe muzica care se aude de la o terasă. Ba mai mult, pe imagini se poate vedea cum prin zonă trece o mașină de poliție, iar tinerii petrecăreți încep să aplaude la vederea acesteia.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au subliniat că echipajul de poliție a luat atitudine în situația respectivă, chiar dacă urmarea aceasta nu este surprinsă în filmulețul ajuns în mediul online. "Polițiștii prezenți la fața locului au luat măsura sancțiunii contravenționale a administratorului societății comerciale respective, conform Legii 55/2020, pentru organizarea de evenimente cu participarea a mai mult de 50 de persoane, în valoare de 2.000 de lei. De asemenea, persoanele prezente au fost atenționate și sancționate verbal, iar în scurt timp mulțimea s-a dispersat, neexistând incidente sau evenimente nedorite", au transmis polițiștii constănțeni.

Reamintim că în urma unui incident similar mai marii din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au decis, la sfârșitul lunii trecute, schimbarea din funcție a fostului șef al IPJ Constanța, comisarul șef Constantin Dancu. Doar că, în incidentul respectiv a fost o horă la care au participat aproximativ o sută de turiști, în fața unui local din stațiunea Mamaia. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2578 secunde