Pește transportat fără documente, confiscat de polițiștii de frontieră constănțeni

Miercuri, 20 Noiembrie 2019, 10:42
109
Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit un cetățean român care transporta, într-un atelaj hipo, cantitatea de aproximativ 200 kilograme de pește, fără documente legale.

În data de 19.11.2019, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au oprit în zona Dervent, județul Constanța, un atelaj hipo, în care se afla cetățeanul român P.M., în vârstă de 47 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanța.

În urma controlului efectuat asupra atelajului hipo, polițiștii de frontieră au descoperit șapte saci, în care se afla cantitatea de 195 kilograme de pește, specia fitofag, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deținea documente legale.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește", la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.2906 secunde