Peste o sută de șoferi lăsați pietoni, în Constanța, de Paște

62
Peste o sută de șoferi lăsați pietoni, în Constanța, de Paște - politist1353758818-1367922608.jpg

Articole de la același autor

După ce a trecut minivacanța de 1 Mai și Paște, polițiștii constănțeni au tras linie și numără infracțiunile, apelurile la 112 la care au răspuns, dar și analizează dacă intervenția a fost promptă sau dacă ar fi fost indicat să procedeze altfel. Se procedează astfel pentru ca, data viitoare într-o astfel de perioadă aglomerată, se intervină cât mai prompt în sprijinul oamenilor. Cifrele obținute, după numărarea infracțiunilor și încălcărilor legii arată: 13 persoane prinse în flagrant, în timp ce furau, 15 furturi cu autor necunoscuți etc. 
"Harnici" au fost și polițiștii de la rutieră. În perioada 30 aprilie - 6 mai, aceștia au aplicat 1.243 sancțiuni contravenționale, 650 fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reținute și 108 permise de conducere.




O persoană a fost reținută și ulterior arestată preventiv după producerea unui accident rutier soldat cu rănirea a două persoane, întrucât a părăsit locul evenimentului fără încuviințarea polițiștilor și nu deținea permis de conducere. Au fost înregistrate în total 34 de accidente rutiere în care au decedat 5 persoane, 42 fiind rănite ușor și 2 grav.
 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4413 secunde