Peste o mie de jocuri electronice, confiscate de polițiștii de frontieră

137
Peste o mie de jocuri electronice, confiscate de polițiștii de frontieră - jocuri-1383037568.jpg

Articole de la același autor

Aproximativ 1.300 de jucării din China nu vor mai ajunge, cel mai probabil, în magazine sau pe tarabele vânzătorilor. Polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, alături de lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în PTF Constanța Sud Agigea din China 1.268 jucării (jocuri electronice din plastic), susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 300.000 lei, dacă ar fi fost originale. 


Mai exact, ieri, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul PPF Constanța Sud Agigea, controlul unui container încărcat cu jucării, sosit din China pe adresa unei societăți comerciale cu sediul în București.


În urma controlului au fost descoperite cele aproape 1.300 de jucării susceptibile a fi contrafăcute. Marfa purta însemnele distinctive ale unor firme cunoscute și a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.


Polițiștii de frontieră au întocmit administratorilor societății comerciale în cauză, doi cetățeni chinezi, cu vârste de 40 ani, respectiv 34 ani, ambii având reședința în București, dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate", faptă prevăzută și sancționată de lege.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2618 secunde