Pește confiscat de polițiștii de frontieră, din Constanța

546
Pește confiscat de polițiștii de frontieră, din Constanța - fishing10157581280-1557128930.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Isaccea au depistat, în zona de competență, un cetățean român care transporta, cu un autoturism, peste 80 kilograme de pește, fără documente legale.


În data de 05.05.2019, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Isaccea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control pe comunicația DN22, județul Tulcea, un autoturism înmatriculat în România, condus de cetățeanul român P.I., în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza județului Galați. 


În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit, în habitaclul autovehiculului, cantitatea de 86 kilograme pește, specia scrumbie, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deținea documente legale.


Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, transport sau comercializarea fără documente legale a peștelui, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8257 secunde