Peste 300 grame bijuterii din aur fără documente, confiscate la Vama Veche

329
Peste 300 grame bijuterii din aur fără documente, confiscate la Vama Veche - furt-1511955533.jpg

Articole de la același autor

În data de 28.11.2017, în jurul orei 03.00, acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, județul Constanța, au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în țară, pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România.

Astfel, lucrătorii noștri au descoperit ascunse în bagajul personal al cetățeanul român P.V., în vârstă de 67 de ani, cu domiciliul în municipiul Slobozia, 315 grame bijuterii din metal galben și alb (brățări, inele, cercei și pandante), susceptibile a fi din aur, nedeclarate și fără a avea documente de proveniență sau autorizație de a efectua operațiuni cu metale prețioase.

Persoana în cauză a declarat că a achiziționat bijuteriile din Turcia, pentru uz personal și cu scopul de a le comercializa în România, fără a deține documente de proveniență pentru bunurile transportate.

Bijuteriile, în valoare de aproximativ 50.957 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate la Trezoreria Constanța, iar polițiștii de frontieră au sancționat contravențional persoana în cauză cu amendă în cuantum de 5000 lei, conform art. 18 din OUG 190/2000 republicată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3898 secunde