Peste 200 de kilograme de pește, transportate fără documente legale

464
Peste 200 de kilograme de pește, transportate fără documente legale - garda-1554190320.jpg
Polițiștii de frontieră tulceni, împreună cu inspectori ai Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, au descoperit un cetățean român, care transporta, cu o ambarcațiune, cantitatea de peste 200 de kilograme pește, fără a deține licență de pescuit.


În data de 01.04.2019, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea împreună cu inspectori din cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, acționând în baza unei informații, au oprit pe lacul Razelm, județul Tulcea, o ambarcațiune condusă de un bărbat. 


Astfel, în cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că cetățeanul român C.M. în vârstă de 36, domiciliat pe raza județului Tulcea transporta cu ambarcațiunea, fără a deține licență de pescuit, cantitatea totală de 201 kilograme pește, din specia scrumbie, în stare proaspătă.


Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurile legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pescuitul comercial sau sportiv fără licență sau autorizație de pescuit.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2889 secunde