Peste 13.000 de pachete cu țigări de contrabandă descoperite de polițiștii de frontieră

331
Peste 13.000 de pachete cu țigări de contrabandă descoperite de polițiștii de frontieră - peste13-1559505573.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat șase percheziții domiciliare pe raza județelor Constanța și Suceava. În urma acestora au fost ridicate, în vederea confiscării, peste 13.000 pachete de țigări de contrabandă și diverse sume de bani.


În urma activităților informativ-operative desfășurate, zilele trecute, polițiștii de frontieră au realizat un flagrant, ocazie cu care, pe raza localității Constanța, au depistat o autoutilitară în care se aflau doi cetățeni români, în vârstă de 35, respectiv 50 de ani, domiciliați în județului Suceava, despre care existau date că sunt implicați în activități de contrabandă.


La controlul asupra autoutilitarei a fost găsite 9.500 pachete de țigări, fără a deține documente justificative, precum și suma de 20.000 lei. În vederea identificării locațiilor unde sunt depozitate țigări de contrabandă, polițiștii de frontieră și cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, au pus în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară, ocazie cu care a fost identificată cantitatea de 3.587 pachete de țigări de contrabandă. În urma celor constatate au fost ridicate în vederea confiscării 13.087 pachete de țigări de contrabandă, evaluate la aproximativ 145.000 lei, suma de 20.000 lei și au fost indisponibilizate trei autoturisme și o autoutilitară, evaluate la 102.000 lei.


În cauză sunt cercetați cinci cetățeni români, cu vârste cuprinse între 30 și 50 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, la finalizare fiind dispuse măsuri legale care se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4977 secunde