Pescador cu zeci de migranți, interceptat de în Marea Neagră

583
2
Pescador cu zeci de migranți, interceptat de în Marea Neagră - pescador-1504437033.jpg
În această dimineață, în jurul orei 06.35, polițiștii de frontieră din cadrul Sistemului Integrat de Supraveghere la Marea Neagra – SCOMAR au detectat un pescador suspect în Marea Neagră, la aproximativ 14 mile marine est de Midia, la frontiera maritimă, în afara apelor teritoriale, navigând spre țărmul României.


Nava nu a răspuns avertismentelor poliției de frontieră și nu s-a oprit pentru a fi efectuate verificările specifice, continuându-si deplasarea spre țărmul românesc. Fiind insoțită de navele Gărzii de Coastă, în jurul orei 10.05, ambarcațiunea s-a oprit pe malul mării, în apropierea portului Midia.


Cele 87 de persoane (48 bărbați, 16 femei și 23 de copii) aflate la bord vor fi preluate de polițiștii de frontieră, care vor efectua activitățile specifice în astfel de cazuri.


Comentează știrea

fani
3 septembrie 2017
au gresit destinatia

Conducerea de partid si de stat a Romaniei ,era cu 2 mile la sud vest de Midia ! Ce putin mai aveau pana la intalnire ....Au gresit destinatia sau planul le-a fost dat peste cap ?

Liviu Burebista
3 septembrie 2017
Si paza de coasta ce face a?

Unde este paza de coasta? Nu avem radare de intercept are? Sau am primit ordin de la UE sa-i lasam pe toti invadatorii musulmani sa intre in tara pe unde poftesc? Guvernantii nostri ar trebui sa ia exemplu de la Ungaria, care au construit zid la frontierele sale sudice, pt a se proteja impotriva invadatorilor islamici. Si mai nou Ungaria a cerut despagubiri de la UE pentru costurile zidului de la ftontiera cu Serbia. Ungurii au COJONES, iar noi ne facem pres in fata strainilor si a UE.Romania trezeste-te, Romexit.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2991 secunde