PERMISE AUTO REȚINUTE pe DN 39 și DN 2A. Polițiștii de la Rutieră „vânează” vitezomanii!

5438
PERMISE AUTO REȚINUTE pe DN 39 și DN 2A. Polițiștii de la Rutieră „vânează” vitezomanii! - xrutiera-1632741726.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 26 septembrie, polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene al Serviciului Rutier Constanța au desfășurat acțiuni pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere privind viteza de deplasare, pe DN 39 și DN 2A.

În urma acțiunilor din teren, au fost aplicate 47 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 42.000 de lei, totodată fiind reținute, în vederea suspendării, 13 permise de conducere, toate pentru încălcarea limitei legale de viteză. Polițiștii au întocmit două dosare penale pentru încălcări ale regimului circulației pe drumurile publice.

De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri constănțeni acționează în mod constant, activitățile întreprinse vizând prevenirea acestor evenimente prin prezența în trafic și depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele de circulație, în mod special, a celor care circula cu viteze peste limita legală sau sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5731 secunde