Permanența la domiciliu pentru polițiști, luată în discuție la minister

351
Permanența la domiciliu pentru polițiști, luată în discuție la minister - permanentapolitistisursaagerpres-1604335203.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Afacerilor Interne a formulat trei proiecte pentru modificarea și completarea unor acte normative privind activitatea desfășurată de polițiști. Luni dimineață, 2 noiembrie, a avut loc Comisia de Dialog Social în cadrul căreia au fost discutate respectivele proiecte. Pe lista discuțiilor au fost incluse proiectul privind încadrarea de cadre medicale în sistemul medical al M.A.I., având în vedere criza sanitară, existând un deficit de aproximativ 50 – 60% de medici, încadrarea de personal pe posturi temporare, de șase luni, și introducerea permanenței la domiciliu pentru polițiști.

Cum era de așteptat, în ceea ce privește permanența la domiciliu, reprezentanții Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual și-au exprimat dezacordul. „Nu se are în vedere directivele europene privind timpul de lucru, care prevăd că permanența la domiciliu trebuie plătită corespunzător”, au subliniat sindicaliștii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5525 secunde