PERICOLE PE ȘOSELE! Motociclist fără permis, kamikaze în stațiunea Mamaia!

196
PERICOLE PE ȘOSELE! Motociclist fără permis, kamikaze în stațiunea Mamaia! - moto-1591690833.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți bărbați s-au ales cu dosare penale, după ce au fost depistați de polițiștii de la Rutieră, în timp ce conduceau pe drumurile publice, fiind beți sau fără permis. 


Ieri seară, în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus o motocicletă într-o parcare din stațiunea Mamaia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. 


Tot ieri seară, în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Negureni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 


În timpul nopții, în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Lupeni din municipiul Medgidia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7112 secunde