Pericol public. Semafor furat cu totul de pe un drum în lucru!

Vineri, 06 Septembrie 2019
341
Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța se confruntă cu o situație gravă: elementele de semnalizare rutieră temporară de mai multe drumuri și șosele în lucru au fost furate.


În cursul lunii august, la lucrarea de reparații asfaltice prin reciclare la rece care este în curs de execuție pe drumul național DN 2C, loc. Amara-Grivița (județul Ialomița), semnalizată corespunzător conform normelor legale în vigoare, au fost furate balizele de semnalizare. Furtul a fost sesizat la poliție, fiind întocmit proces verbal de constatare.


"Ulterior, au fost instalate semafoare pentru circulație alternativă, pe jumătate de cale. Săptămâna trecută a fost furată o baterie a unui semafor. Din nou, D.R.D.P. Constanța, prin Secția de Producție care execută lucrarea, a sesizat poliția. În seara zilei de 5 septembrie, a fost furat un semafor cu totul! A fost făcută o altă sesizare la poliție. Rugăm oamenii să înțeleagă că aceste acțiuni pot pune în pericol siguranța circulației, creează dificultăți în desfășurarea lucrărilor și cauzează costuri suplimentare", explică reprezentanții DRDP Constanța.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.4119 secunde