Pericol pe șosele: șoferi beți și fără permis, trași pe dreapta de Poliție

257
Pericol pe șosele: șoferi beți și fără permis, trași pe dreapta de Poliție - betivolan-1621870023.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți constănțeni s-au ales cu dosare penale, după ce au fost depistați în trafic, la volanul unor autoturisme, deși nu dețineau permise auto sau erau sub influența alcoolului. Astfel, duminică, 23 mai, polițiștii din Constanța au depistat pe strada Theodor Burada un șofer care nu avea permis auto, ba mai mult era și sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a fost testat cu aparatul elitotest, rezultând o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice. În continuarea cercetărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul a fost implicat într-o tamponare și a fost reținut, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

În seara zilei de duminică, polițiștii de la Secția Rurală Cogealac au surprins un bărbat de 34 de ani, care conducea fără să aibă permis și fiind băut. Acesta avea o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit rezultatului aparatului etilotest.

La rândul lor, polițiștii din Galați au depistat, pe DN25, un constănțean de 43 de ani, care nu a putut prezenta, la verificări permisul de conducere. Verificările au scos la iveală că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce, până pe 17 iunie, iar drept urmare i-a fost întocmit un dosar penal. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7996 secunde