PERICOL DE EXPLOZIE. O cisternă plină cu motorină s-a răsturnat

166
PERICOL DE EXPLOZIE. O cisternă plină cu motorină s-a răsturnat - cisterna17018400-1490336631.jpg

Articole recomandate

O cisternă încărcată cu 32 de tone de motorină, înmatriculată în Republica Moldova, s-a răsturnat, vineri dimineață, la cinci kilometri de municipiul Huși. Mai multe echipaje de pompieri intervin în zonă, în condițiile în care există scurgeri de combustibil, iar traficul pe E 581 este îngreunat.


Traficul rutier pe drumul european E 581, spre Vama Albița, se desfășoară pe un singur fir la cinci kilometri de municipiul Huși, după ce o cisternă încărcată cu 32 de tone de motorină s-a răsturnat în afara șoselei.


Șoferul autotrenului a pierdut controlul volanului într-o curbă și, din cauza încărcăturii, a intrat în tangaj, ceea ce a dus la răsturnarea cisternei.


Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la locul accidentului, unde intervin pentru a preveni o eventuală explozie, în condițiile în care există scurgeri de combustibili.


"S-a luat legătura cu o firmă care deține o macara de mare tonaj pentru ca autocisterna să fie repusă pe roți. Ulterior, se va face transvazarea combustibilului într-o altă cisternă", a declarat, vineri, prefectul județului Vaslui, Isabel Bogdan, potrivit news.ro.


Șoferul autotrenului a suferit răni ușoare în urma accidentului, fără să necesite transportul la spital.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5937 secunde