PERCHEZIȚII pe litoral: bărbat prins cu droguri, la un festival de muzică electronică din Neptun

322
PERCHEZIȚII pe litoral: bărbat prins cu droguri, la un festival de muzică electronică din Neptun - xdrogurilitoral-1632045084.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, vineri, 17 septembrie, în jurul orei 00:10, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Constanţa - Serviciul Antidrog au depistat, pe raza staţiunii Neptun, în zona în care se desfăşura un festival de muzică electronică, un bărbat care la vederea lucrătorilor de poliţie a devenit agresiv şi a aruncat în vegetaţia din apropierea autoturismului un recipient de mici dimensiuni. La verificarea acestuia, s-a stabilit faptul că în interiorul recipientului se aflau 30 de comprimate MDMA și 6 punguţe din material plastic transparent care conţin 2,81 grame de amfetamină, iar în urma controlului corporal, asupra bărbatului au fost depistată suma de 1.256 lei.

Ulterior, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Constanţa - Serviciul Antidrog au efectuat o percheziție domiciliară, în camera unui hotel de pe raza stațiunii Olimp, unde inculpatul era cazat, în urma căreia au fost ridicate alte 455 de comprimate MDMA, 21 de grame de amfetamină și aproximativ 10 grame de cannabis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3824 secunde