PERCHEZIȚII la TRAFICANȚII DE DROGURI. Șase persoane au fost duse la audieri

319
PERCHEZIȚII la TRAFICANȚII DE DROGURI. Șase persoane au fost duse la audieri - 1-1626006677.jpg

Articole de la același autor

La data de 11.07.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Dâmbovița au efectuat un număr de 7 percheziții domiciliare, pe raza județului Dâmbovița, la locuințele unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu.

În cauză s-a reținut faptul că mai multe persoane au înființat o cultură de plante de cannabis, drogurile obținute fiind folosite pentru consum propriu, dar și pentru comercializarea către consumatori de pe raza județului Dâmbovița.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 100 de grame de cannabis, 11 fragmente de tulpină susceptibile a conține fluorescență de cannabis, 2 cântare de precizie, 1 grinder, 1 fragment de comprimat de ecstasy, semințe de cannabis, precum și instrumente necesare creșterii și dezvoltării plantelor de cannabis.

La sediul DIICOT – Biroul Teritorial Dâmbovița au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 6 persoane.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Dâmbovița.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6035 secunde